Beauty, Fashion, Video's

Mega Shoplog met o.a Primark, Kruidvat en New Yorker

De afgelopen twee maanden heb ik behoorlijk wat geshopt. Zowel in Zaandam als in mijn eigen dorp en andere plekjes sloeg ik mijn slag. Vandaag heb ik een mega shoplog voor jullie waarin ik al mijn aankoopjes van de afgelopen twee maanden laat zien!

Wat vind je van mijn aankoopjes?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

3 thoughts on “Mega Shoplog met o.a Primark, Kruidvat en New Yorker

  1. Lang leve Hello KITTYYYYYY! Owh en die schoenen zijn echt super gaaf! Ik zit hier nu even qua budget op een houtje te bijten, maar dan is het ook wel leuk om naar andere mensen hun geshopte spulletjes te kijken. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.