Video's

Me at the moment #2

De currently tag, die omgedoopt had tot Me at the moment is alweer lange tijd geleden voorbij gekomen. Februari 2015 om precies te zijn. Daarom besloot ik het nogmaals op te nemen, nu meer dan een jaar later! Het is een soort persoonlijke update, maar dan anders. Hierin vertel ik wat ik draag, wat ik drink, luister, etc.

Lots of love,
Floor Flawless

4 thoughts on “Me at the moment #2

  1. Leuk filmpje, het is helemaal niet rommelig 😀 En bosvruchten thee is zooo lekker!
    Het geeft niet als er soms wat minder online komt, het is geen verplichting 😉 Je moet bloggen als je zin hebt, niet omdat het moet 🙂

  2. Leuke video. Dat herinnert me eraan dat ik normaal gesproken zelf elke maand zo’n soort artikel maak en dat nu volgens mij al een paar maanden vergeten ben. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.