Beauty, Persoonlijk

Lip Product Addict Tag

De Lip Product Addict Tag kwam ik al ruim een maand geleden tegen op de blog van Vera. Aangezien zij eigenlijk mijn inspiratiebron is geweest voor het dragen van (rode) lipstick, leek het me leuk om deze tag van haar over te nemen en hem zelf ook in te vullen.

1. Favoriete lipbalsem / lip verzorging.
Ik heb vrijwel altijd een potje lip therapy van Vaseline bij me, maar mijn Coca Cola Cherry Lipsmacker is ook zeker een grote favoriet!

2. Beste opvallende rode lipstick
Bij deze vraag ben ik het stiekem met Vera eens de Longer Lasting Lipstick in 05 van de Hema is prachtige felrode kleur en hij blijft ook nog eens heel goed zitten! Maar ook mijn favoriete lipstick Bloody Red uit de Revoltaire collectie van Catrice is een vrij opvallende lipstick. Deze is in tegenstelling tot die van de Hema wat  donkerder. Ik heb al heel wat complimentjes gehad op die lipstick, dus opvallend is ie zeker!

3. Beste luxe en goedkope lipproduct
Wat de beste lipproducten betreft heb ik niet zoveel ervaring, al moet ik zeggen dat ik de lipsticks van Laura Mercier geswatched heb gezien tijdens Laura Mercier Flawless Tour. En als we het hebben over goedkope lipproducten ga ik toch voor Catrice!

4. Beste MAC lipstick
Hè bah, alweer zo’n strikvraag… Ik zou wel heel graag een MAC lipstick aan mijn stash toe willen voegen, al weet ik nog niet zo goed welke.

5. Meest teleurstellende lipproduct
Ik was vol enthousiasme toen ik van mijn vriendinnetje Liesjaa een 24hours Super Stay lipstick van Maybelline New York ontving, totdat ik hem op deed… Mijn lippen werden ondanks de verzorgende lippenbalsem die erbij zit extreem droog en de lipstick zelf begon steeds af te bladeren. Na tig keer bijwerken in een half uur tijd, heb ik het maar opgegeven en ik kreeg het er ook zonder moeite af, dus wat nou het blijft 24 uren zitten? Misschien dat ik het nogmaals ga proberen, maar voorlopig ligt ie verstopt in mijn lipstick lade.

IMG_5833

6. Lippotlood: Wel of niet doen?
Ik heb een paar lippotloden gekregen van mijn tante, maar doordat de kleuren ervan heel afwijkend zijn voor mijn lipsticks heb ik er nog niet mee geëxperimenteerd op mijn lippen, maar wel op mijn ogen. Verder heb ik er nooit echt bij nagedacht om zelf een lippotlood te gaan kopen.

7. Beste lipgloss
Hoewel ik bijna nooit meer lipgloss draag, heb ik nog wel een aantal fijne lipglossjes liggen waaronder mijn Rainbow Dash lipgloss. Ik verwachtte van dit product niet veel soeps, maar hij blijkt toch best wel goed te zijn achteraf!

8. Iets extra’s!
Ik draag niet alleen rode lipstick, nee ik heb nog steeds een donkerpaarse lipstain van de Vampire’s Love LE van Essence. Ik vind het echt een prachtige kleur al heb ik hem al een behoorlijke tijd niet meer gedragen. Ik wil eigenlijk wel meer donkerpaars getinte lipsticks/lipstains!

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden en overnemen mag natuurlijk! 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , , ,

4 thoughts on “Lip Product Addict Tag

  1. Ik vind het echt raar dat die 24hour lipstick je zo tegenviel, bij mij werkt ie echt perfect en is mijn grote favoriet.
    En idd die Rainbow dash is echt een verassing, had ik ook niet veel van verwacht maar vond de verpakking zo leuk.
    Maar ik denk dat ik deze tag een keer van je over ga nemen :3

  2. Leuke tag! Jammer dat de Super Stay bij jou niet werkte. Heb je wel de lippenbalsem over de lipstick heen gedaan i.p.v. er misschien onder? Mijn moeder gebruikt deze elke dag en zweer er echt bij haha!
    Het raindbow dash lipglossje had ik ook slechter verwacht. Fijn dat dat dus niet zo was 🙂

    1. Yup maar mijn lippen werden na een paar minuten alsnog mega droog ondanks dat ik een paar keer met die lippenbalsem erover heen ben gegaan en de kleur begon af te bladeren, echt heel raar. Ik denk dat ik het nog wel een keer ga proberen en kijken of het dan nog steeds zo is haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.