Persoonlijk

My life in pictures #37

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik ging naar concerten en ik behaalde de 300 abonnees! 

Ik ging naar het concert van Falling In Reverse! Ronnie was opvallend vrolijk tijdens deze avond. Hij dribbelde continu over het podium heen haha! Het was een geslaagde avond met Maurits, Denise en Jenny! Ik zag daarnaast nog een paar andere bekenden waaronder Koen die ik al 2 jaar niet had gezien. 

Mijn haar besloot om weer eens fluffy te zijn.

Als ik ergens zin in heb, dan koop ik dat negen van de tien keer. Deze keer had ik zin in ijs, dus kocht ik stracciatella ijs. De bak was aan het einde van de avond leeg… Gelukkig heb ik dat niet in mijn eentje opgegeten hoor! Maurits kwam gezellig langs!

En die avond eindigde ik perfect, want voor het slapen gaan heb ik nog naar de livestream van Our Last Night gekeken! Jammer genoeg hebben ze mijn vragen niet beantwoord, maar ze werden natuurlijk overladen met vragen.

Ik ging naar het concert van Stream Of Passion met Sin7Sins in het voorprogramma. Hier maakte ik foto’s en de foto’s van Sin7Sins waren al te zien op mijn blog. De foto’s van Stream Of Passion zullen deze week online komen! Ook heb ik een setlist te pakken kunnen krijgen, super tof!

YES, WE DID IT! 300 abonnees! Ik ben iedereen hier echt super dankbaar voor! Klik hier als je nog niet geabonneerd bent.

Omdat ik bij Festivalinfo stage loop, mocht ik mee naar de persconferentie van Pinkpop! Ik vond het super leuk om het een keer mee te mogen maken. Op deze foto zie je trouwens Oscar & The Wolf optreden. John Coffey vond ik ook erg leuk! Ik moet zeggen dat ik de line-up van Pinkpop dit jaar niet zo heel speciaal vind.

Het waren drukke weken en dat heb ik gemerkt aan mijn lichaam. Ik had het de afgelopen dagen weer even wat zwaarder, maar doe wel mijn best zoveel mogelijk aanwezig te zijn op stage. Komende week staan ook weer allemaal leuke dingen gepland en ik heb er weer zin in!

Mijn Marktplaats account is overigens ook weer geupdate! Er staan weer allemaal nieuwe dingen op! Klik hier om naar het overzicht te gaan.

Wat vinden jullie van de line-up van Pinkpop 2015?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

5 thoughts on “My life in pictures #37

  1. Wauw je bent lekker bezig met concerten als ik het zo zie. Ik heb zelf de line-up van Pinkpop nog niet gezien, maar hij is wel al jaren beter dan Lowlands. Ik wil ook echt wel weer een keer naar een festival. Ik ben geen concert typje, maar festivals vind ik echt tegek. xxx Lucinda

  2. Leuk dat je mee mocht naar de persconferentie. Ik vind juist de line-up van Pinkpop heel tof. Muse, Foo Fighters, Rise Against, Slash, Eagles of Death Metal, Fiddlers Green, John Coffey <3 Dat wordt een mooi feestje 😉

    Vind je lippiercings, die je in hebt op de tweede foto, je heel leuk staan 🙂

    1. Mweh ik ga dan liever naar losse concerten van hun dan voor FF, Rise Against, Slash en John Coffey naar Pinkpop haha! Enne ja ik ben nu een paar maanden gewisseld naar kleinere ringetjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.