Lifestyle

Liedjes die ik vroeger grijs draaide

In mijn Q&A liet ik het al een beetje weten, dat ik sinds klein kind al alternatieve muziek luister. Daarnaast luisterde ik ook gewoon popmuziek. Daarom bedacht ik me dat het leuk zou zijn om wat nummers met jullie te delen, liedjes die ik vroeger grijs draaide! Laat ik er alvast even bij zeggen dat het hier voornamelijk gaat om toen ik een jaar of 5/6/7 was!

De Spice Girls. Tsjah, dat was nou eenmaal een dingetje toentertijd. Ik had als klein meisje een poster van de Spice Girls boven mijn bed hangen haha!

Zoals ik al aangaf in de Q&A werd ik op 6-jarige leeftijd al fan van Within Temptation. Ik draaide in het begin vooral Mother Earth en Ice Queen helemaal grijs.

Ik weet niet waarom maar ik was helemaal dol op het nummer Oops… I did it again! van Britney Spears. Een van mijn zussen besloot op een gegeven moment maar een cd van Britney Spears voor mij te kopen. Mijn eerste cd van een bekende artiest!

Ook Anouk bewonderde ik al op jonge leeftijd. Wat een stoere vrouw is dat zeg! Enne ja de iets ruigere muziek, daar hield ik wel van!

The Corrs is een Ierse band wat pop combineert met traditionele Ierse muziek. Of zoals de zangeres het omschrijft: Keltische pop-rock. Mijn vader had hier een cd van en die pikte ik regelmatig in. Ik was er helemaal weg van!

Als klein meisje al luisterde ik heel veel door elkaar, maar ik hield ook jarenlang de top 40, de Kids Top 20 en de hitlijsten van TMF en clipjes.nl bij. Hierdoor ontdekte ik steeds meer dingen en werd mijn muzieksmaak alleen maar groter. Daarnaast leer je ook veel dingen kennen door familieleden en vrienden. Natuurlijk luisterde ik ook K3, M-Kids en dat soort dingen, maar dat vond ik iets te ”normaal” om te benoemen in dit opzicht. Ik was overigens rond deze leeftijd ook helemaal gek van Destiny’s Child en TLC, maar ik besloot me te beperken tot vijf nummers. Ik wist dat ik anders een mega lange lijst zou gaan maken haha!

Wat draaide jij als kind helemaal grijs?

Lots of love,
Floor Flawless

7 thoughts on “Liedjes die ik vroeger grijs draaide

  1. Leuk, de Spice Girls! Toen zat ik op de middelbare school. En Within Temptation heb ik helemaal in het begin al een paar keer live gezien. Ik heb geen idee wat ik als kind draaide. Toen hadden we thuis nog elpees,( platen) en ik mocht niet aan de pick-up komen. De muziek die ik me goed kan herinneren uit die tijd is Stevie Wonder met I just called to say I love you en Lionel Richie met Hello.

  2. Jaaaaa Spice Girls 😀 ik was er vroeger zo’n grote fan van dat mijn moeder me zelfs Mini Spice noemde xD
    Ik werd op een iets latere leeftijd fan van Within Temptation (denk rond 12/ 13 jaar ofzo) maar ben er nog steeds fan van! Zou ze zo graag live willen zien <3

  3. Heerlijke nummers, die draaide ik vroeger ook veel. Al was ik wel wat ouder, ik was een jaar of twaalf denk ik toen Mother earth uitkwam. Ik vind WT nog steeds fantastisch trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.