Persoonlijk

Lentekriebels en verrassingen

Zonnebloem

Hallo, ja ik leef nog hoor dames en heren. Sinds ik heb aangegeven dat het even niet zo goed gaat met mezelf, durfde ik ook beter naar mijzelf te luisteren en niet te veel bezig te zijn met willen blijven posten om de regelmaat te houden. Ik durfde het wat meer los te laten en liet het even voor wat het is. En dat doe ik eigenlijk nog steeds. Ik schrijf gewoon wanneer ik me er goed genoeg voor voel en als ik op dat moment denk dat ik mijn ei kwijt kan op een positieve manier.

Ik moet toegeven, het weer zit ook niet echt mee deze week. Al die regen… Bah! Af en toe is het niet erg, maar dagen achter elkaar is gewoon niet leuk meer. Toch besloot ik maandag te wandelen in de regen, uiteraard gewapend met paraplu. Ik moest even het dorp in en vanwege de regen besloot ik te lopen in plaats van de fiets te pakken. Langer dan een uur ben ik zoet geweest en heb ik genoten van de buitenlucht. Al had ik er toch liever een lekker zonnetje bij gehad haha!

Gelukkig is maart weer begonnen, wat betekent dat de lente weer dichterbij komt! Ik ben dol op de lente, vooral als de bloemetjes weer omhoog schieten, de zonnestralen weer door mijn gordijnen komen en ik de vogeltjes hoor fluiten. Na al dat binnen zitten, kijk ik er gewoon naar uit om weer veel buiten te kunnen zitten. Bovendien onderneem ik ook sneller dingen in de lente en heb er dan vaak ook wat meer zin in. De lentekriebels beginnen mijn lichaam alweer binnen te dringen, nu nog even hopen dat het weer ook mee gaat werken!

Dit weekend staat me een verrassing te wachten. Ik word namelijk komende maandag alweer 23 jaar. Mijn moeder belde mij vorige week toen ik bij Joey was, dat ik zaterdag 4 maart vrij moest houden. Voor de rest doet ze al deze hele week geheimzinnig. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik niet zo van verrassingen houd, maar mijn moeder is er dol op en dat laat ze merken ook haha! (Al mislukt het meestal om haar te verrassen…) Over verrassingen gesproken, zoals elk jaar zal ik rond mijn verjaardag ook weer een winactie doen onder het mom van ”wie jarig is trakteert”. Wat het is blijft nog even een verrassing… HAH! 😉

Houd jij van verrassingen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “Lentekriebels en verrassingen

  1. Ik word altijd heel zenuwachtig van verrassingen haha. Maar dat weer idd, bah, deze hele week weer regen. Maar ja, we moeten het er mee doen. Proberen zelf alles gezellig te maken. Het wordt vanzelf wel mooi weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.