Beauty, Lifestyle

Laura Mercier Flawless Tour

Laura Mercier Flawless Tour

De Laura Mercier Flawless Tour bevond zich afgelopen vrijdag bij Skins Cosmetics in Groningen. Gedurende de dag liet visagiste Stephanie van Bemmelen je met een make-over de mogelijkheden van het merk Laura Mercier zien. Ook vertelde zij me het een en ander over het merk en over de make-up trends van het voorjaar.

Een make-over is hét moment om jezelf te herontdekken met kleuren die glanzen en een blije, jeugdige glow geven. De wangen zijn fris en vrolijk in perzik- en koraaltinten. Onschuldig en puur, helemaal klaar om onbevangen te beginnen aan de lente. 

Laura Mercier Flawless Tour

 Visagiste Stephanie van Bemmelen: ”Het belangrijkste doel van het merk Laura Mercier is om er voor te zorgen dat je make-up draagt, terwijl het lijkt alsof je je bijna niks op hebt. Een natuurlijke look en pasteltinten zijn de belangrijkste trends voor dit voorjaar.”

De eerste klant was er al snel bij om een make-over te ondergaan. Sofie wilde graag wat nieuwe producten ontdekken, zodat ze haar collectie aan kan vullen. Stephanie gaf haar een zomerse look. Na de make-over was Sofie erg tevreden. Sofie: ”Wauw, het ziet er prachtig uit! Vooral de lipstick is heel erg mooi. Normaal zou ik niet zo snel voor deze tint kiezen, maar ik vind hem geweldig!”

Laura Mercier Flawless Tour

Het was een erg leerzame ochtend voor mij. Ook vond ik het leuk om kennis te maken met dit merk, omdat ik het nog niet kende. Bij deze wil ik Skins Cosmetics Groningen en Stephanie bedanken voor het geven van informatie en de foto’s die ik mocht maken. En natuurlijk Sofie, die toestemming gaf haar te fotograferen!

Kende jij het merk Laura Mercier al?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “Laura Mercier Flawless Tour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.