Fashion

Korn

Mijn bandshirt van Korn, droeg ik op het moment dat ik had afgesproken met Romy. Na wat bijgekletst te hebben, gingen we outfitfoto’s maken. Deze foto’s zijn dit keer dus gemaakt door Romy, in plaats van Sander. Deze outfit is minder budgetproof dan de vorige outfits.

Korn

Korn

Korn

Korn

Korn

Korn

Korn

Korn Korn T-shirt gekregen van Stefan | Hello Kitty vest H&M | Broek Bershka | Schoenen kringloop

Een leuk feitje over de broek is dat dit in mijn eerste wedstrijd seizoen van streetdance, mijn wedstrijdbroek was! Pfoe wat was dat toch warm! Inmiddels begint de broek enorm te slijten op een niet zo charmante plek, doordat het nepleer is haha! Ik wil zeker weer zo’n soort broek hebben! Ik merkte trouwens ook dat het tijd is mijn blauwe lok weer bij te kleuren. Gelukkig heb ik nog een heel potje staan.

Ik wil Romy bedanken voor het maken van de foto’s. Het was erg leuk om haar weer te zien! We moeten echt vaker afspreken om samen outfitfoto’s te maken haha!

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , , ,

3 thoughts on “Korn

    1. meestal in Buitenpost, maar ik probeer ook wel eens naar wat andere te gaan! Verder ging ik voorheen wel eens naar van die avonden in verschillende dorpen waar 2e hands kleding werd verkocht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.