Lifestyle, Persoonlijk

I’ve never felt this way

I’ve never felt this way before”┬á

Deze lyrics spoken door mijn hoofd de laatste paar dagen. Ik voel me zo vreemd, omdat ik ineens niks wist om over te schrijven, ineens was mijn hoofd leeg! Daarom is er de afgelopen twee dagen ook niks online gekomen. Ik heb altijd wel iets om over te schrijven, maar ik kon gewoon niet bedenken wat! Misschien het feit dat ik opeens terug ben in het schoolleven, of juist het feit dat ik uit kijk naar de vakantie? Ik heb echt geen idee. In ieder geval weet ik wel, dat ik me de laatste week voorzichtig gelukkig kan noemen! Er staan mij een hoop toffe dingen te wachten en ik heb echt super veel zin in de zomer! Daarom vond ik het nummer I’ve never felt this way van Our Last Night wel toepasselijk.

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: We Heart It

Tagged ,

1 thought on “I’ve never felt this way

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.