Lifestyle, Video's

Into The Grave 2016

Afgelopen weekend was het tijd voor Into The Grave 2016! Het was de vierde keer dat ik naar dit metalfestival in Leeuwarden ging. Ik maakte een compilatie van de bands die ik gezien heb. Wat wel jammer is, is dat ik bijna geen beelden heb van Kreator, vanwege de vele crowdsurfers waardoor ik steeds moest bukken haha. Goed, veel plezier met kijken!

Ben jij naar Into The Grave geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

2 thoughts on “Into The Grave 2016

  1. Gaaf!!! Tip voor de volgende keer als je een concert filmt: Druk een vinger op de microfoon van je telefoon ­čÖé Dan klinkt het geluid beter. Doe ik zelf sinds een paar jaar en werkt goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.