Lifestyle, Persoonlijk

Internet ABC Tag

Vandaag laat ik mijn Internet ABC zien. Ik ga dus per letter kijken welke sites ik het meest bezoek!

A Ik kijk via animefreak zo nu en dan anime. Eilish haar blog Artistic State Of Mind bekijk ik dagelijks. Gotta love her new hair! B Ik kijk elke dag op Bloglovin om te kijken welke nieuwe blogposts er zijn. Volg jij mij al via dat platform? Ook word ik elke dag weer blij van de artikelen van Dagmar van By Dagmar Valerie en van Serena van Beautylab. Met Serena deed ik afgelopen jaar tijdens de Dutch Youtube Gathering mee aan de beauty challenge. We kunnen nog steeds lachen om hoe erg het resultaat was hahaha! Op Crazy Factory heb ik recentelijk een bestelling gedaan met nieuwe ringetjes voor mijn lippen en een paar extra piercingballetjes.  D Natuurlijk neem ik ook regelmatig een kijkje op Diamond Stars, de webshop van mijn beste vriendin Liesjaa. E Ik volg Eveline van Eve Hearts nu al een tijdje en zag gister ineens dat ze mij in haar sidebar had genoemd, super lief! Ester van EstrellaWeb volg ik sinds december en ook haar blog vind ik erg leuk om te lezen! F Floor Flawless, mijn eigen blog duh! Ik controleer altijd of mijn artikel wel online is gekomen en dergelijke. Ook Femmenistas van Trista bezoek ik regelmatig. G Ik zit regelmatig te snuffelen op het forum van Girlscene. De blog van Hester; Hesterly bekijk ik nog steeds erg graag! I De blog van Saske Ik ben Saske volg ik op de voet, net zoals die van Sanne I heart Schatteke. Deze meiden zag ik zaterdag alweer voor de 4e keer echt ontzettend leuk! J Lisanne van Journalisje gaat haar blog weer oppakken! Ze zit gezellig bij mij op de opleiding en we reizen regelmatig samen naar school! K Natuurlijk volg ik Larissa en Tara, de zusjes van Serena ook! Zij runnen samen de blog Kittehs Cupcakes. Ik heb ook de winter editie van het shirt die ze ontworpen hebben! L Poeh ik volg aardig wat blogs met de L, maar ik wil voor nu even lieve Lucinda in het zonnetje zetten van Lucinda In Wonderland. Ik kan onwijs gek doen met haar en ze is zelf ook alternatief geweest. We moeten nog steeds een afspreken wanneer ik eens gezellig langs kom! M ik zei al dat ik aardig wat blogs volg met de L, maar met de M zijn het er nóg meer! Ojee! Toch noem ik er nu ook maar weer eentje, namelijk een mannelijke blogger! Dennis van Messe Noire is een metalhead die toevallig ook hier in het noorden woont. Ik heb hem overgehaald dit jaar ook naar Into The Grave te gaan, dus dat wordt samen headbangen! N Ik gebruik de website van NS om mijn reis van te voren te plannen als ik ergens heen moet. O De webshop van Our Last Night bekijk ik regelmatig (en toch koop ik steeds niks haha!) P Inmiddels Bianca van Pinkit al een tijdje, erg leuke meid! Q R Ik volg Jenny van Rock N Roller al een tijdje en heb haar ontmoet tijdens het concert van Our Last Night! Gezellige partygirl haha! S Via Solar Movie kijk ik The Vampire Diaries. Echt super handige website want je kunt daar allemaal films en series op vinden! T Teske van Teskuh volg ik inmiddels al zo’n 5,5 jaar(!) Super leuk dat ze het zelf ook onthouden heeft dat ik haar al sinds ergens in 2009 volg! UV Ook Vera van Vera Camilla volg ik al een behoorlijk aantal jaar. Echt een toffe meid is dat! Het is altijd gezellig om met haar te praten W Op We Heart It zoek ik vaak leuke plaatjes XY Natuurlijk kijk ik ook regelmatig filmpjes op Youtube en ik upload ze zelf ook! Z Zoe London volg ik inmiddels alweer een tijdje. Een Engelse blogger die daarnaast ook nog een vrouwelijke DJ is! Super vet!

Natuurlijk ben ik benieuwd welke websites jij het meest bezoekt, dus als jij deze tag gaat doen, of al hebt gedaan, laat het zeker even weten! 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

7 thoughts on “Internet ABC Tag

  1. Dank voor de vermelding <3. En ja, dat word zeker samen headbanger op Into The Grave. Nu al enorm veel zin in. En leuk om deze tag weer eens voorbij te zien komen. Is echt lang geleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.