Persoonlijk

Ik wil altijd bereikbaar zijn

Ik wil altijd bereikbaar zijn. Dat is iets waar ik inmiddels zeker van ben. Het is niet zo zeer dat ik dingen niet wil missen, maar ik wil bereikbaar zijn voor als er iets gebeurt. Op het moment dat ik weet dat ik niet veel in de buurt van stroom zal zijn, raak ik al lichtelijk in paniek: Wat nou als mijn telefoon leeg raakt?

powerbank

Vorige week ging ik dus naar Keulen. Vooraf was ik al helemaal in de stress. Drie dagen op een natuurcamping, met maar een beperkt aantal stopcontacten die natuurlijk veel bezet zouden zijn, want we waren al met een grote groep, maar natuurlijk niet de enigen op de camping. Er was wel een WiFi verbinding, maar daar moest je voor betalen. Ik gebruikte mijn mobiel dus alleen om te kijken hoe laat het was. Op een gegeven moment werd ik ziek, tijdens die excursie. Thank God was er WiFi op de fotobeurs waar we heen gingen en kon ik Joey berichten dat ik me totaal niet goed voelde, zodat hij mij kon ophalen.

Dit hierboven is maar een voorbeeld van de vele momenten dat ik zonder stroom heb gezeten. Ook als ik naar evenementen ga in Nederland heb ik natuurlijk geen stopcontact om mijn mobiel op te laden. Wat dat betreft zijn powerbanks echt de ideale uitkomst! Helaas kreeg ik mijn nieuwste powerbank* (zie foto) net te laat binnen, waardoor deze niet mee kon naar Keulen. Het handige van deze powerbank is dat hij twee USB poortjes heeft en je dus twee dingen tegelijk op kunt laden, mits je een extra kabeltje hebt. Het handige is dat ik deze ook kan gebruiken voor mijn vlogcamera als ik die bij me heb, want ook die batterij gaat wel eens leeg en als ik hem makkelijk kan opladen, kan ik natuurlijk meer beelden maken! Ik denk dan ook dat ik deze powerbank ook voornamelijk zal gebruiken voor mijn vlogcamera, want die laadt sowieso op via USB. Normaal gesproken laad ik hem op via mijn laptop, maar als dat even niet kan, heb ik daar nu een powerbank voor!

Gebruik jij een powerbank in noodgevallen?

Lots of love,
Floor Flawless

 

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf

Tagged ,

2 thoughts on “Ik wil altijd bereikbaar zijn

  1. Ik heb er 1 en als ik een dag weg ga heb ik die altijd bij me voor het geval dat 🙂 Ik wil ook gewoon altijd bereikbaar zijn en ik gebruik mijn telefoon voor zoveel andere dingen, die kan ik niet missen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.