Persoonlijk

”Ik heb heel erg veel structuur nodig”

sunset

Al sinds ik me kan herinneren heb ik moeite met veranderingen. Met name plotselinge veranderingen vind ik erg lastig. Ik heb heel erg veel structuur nodig. Toch zijn er in korte tijd een hoop dingen veranderd. Na een tijdje wen ik aan een vaste routine. Op het moment dat die routine weer afgebroken wordt, raak ik in de war. Ik moet altijd wennen aan veranderingen en daar heb ik de laatste tijd weer erg veel last van.

Nu ik weer naar school ga vind ik het lastig om dingen als filmen en bloggen goed te plannen. Het is niet dat ik alleen maar lange dagen maak, integendeel, maar ik ben nog niet helemaal gewend aan hoe alles gaat. Structureel gezien lig ik momenteel gewoon helemaal over hoop. Afgelopen week had ik mijn eerste volle week en dat hakte er best wel in. Man wat was ik moe aan het einde van de week! Ik had dan ook niet zoveel zin meer om nog van alles en nog wat te doen. Alleen afgelopen vrijdag nam ik een video op en zette ik die online. Ik ben dol op schrijven, maar als mijn hoofd te vol is, dan komt het op de een of andere manier gewoon niet uit mijn vingers. Hoe graag ik het ook wil en hoeveel mijn hoofd ook overstroomt van inspiratie, het lukt me dan gewoon niet.

Wat op dit moment gewoon belangrijk is, is dat mijn lichaam en geest weer rust en balans vindt in alles wat ik wekelijks doe. Door de weeks ben ik naar school en ook in de weekenden heb ik soms het een en ander gepland. Ik slaap zo nu en dan een weekend bij Joey. Het is nog even een beetje mijn draai vinden qua eigen dingen doen, maar dat komt vanzelf wel. Het is nu vooral dat ik wil genieten van het samen zijn als ik er ben en de weekenden vliegen altijd voorbij. Ook hier geldt eigenlijk dus weer, ik moet er gewoon stapje voor stapje aan wennen. Zo heb ik afgelopen weekend mijn huiswerk meegenomen en ben ik mijn huiswerk gaan doen terwijl hij een bandrepetitie had. Dit was nieuw voor me, maar het is me wel gelukt en dat moet ik vol blijven houden. Ik zit tenslotte in het examenjaar!

Ik denk ook wel dat het schrijven en video’s maken vanzelf wel weer komt, want ik heb genoeg om over te babbelen. Het is meer dat mijn hoofd momenteel even overvol is en dat ik niet zo goed weet wat ik wanneer moet doen. De nieuwe structuur mist momenteel nog even in mijn hoofd. Ik ben nog altijd niet goed in plannen, maar ik blijf er gewoon heel erg veel mee oefenen. In ieder geval kan het dus nog even zo zijn dat er wat minder content online komt op zowel mijn blog als YouTube kanaal, maar ik doe in ieder geval mijn best om weer een beetje structuur op te bouwen, zowel privé als online!

Ben jij iemand die veel structuur nodig heeft om goed te functioneren?

Lots of love,
Floor Flawless

Foto gemaakt door Robin Leeman

Tagged , , , ,

1 thought on “”Ik heb heel erg veel structuur nodig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.