Lifestyle

Ik heb een shop my closet pagina

Aangezien ik mijn spullen aan het uitzoeken ben, zijn er een hoop dingen die weg gaan. Omdat ik mijn spullen graag een nieuw leven bij iemand anders gun, heb ik spullen online gezet. Ook hier op mijn blog heb ik er een speciaal plekje voor gegeven. Als je op de pagina Shop My Closet! boven in de menubalk klikt, kun je in 1 oogopslag zien wat er te koop staat.

Deze pagina zal regelmatig bijgewerkt worden. Ook staat er per product bij wat het kost of dat je kunt bieden. Als je interesse hebt in een product, kun je een mailtje sturen naar info@floorflawless.com

Ik hoop jullie blij te kunnen maken met de spulletjes die ik verkoop en vergeet niet af en toe de pagina opnieuw te checken om te kijken of er wat nieuws bij gekomen is!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

2 thoughts on “Ik heb een shop my closet pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.