Lifestyle, Persoonlijk

I love Sleep Tag

Bij Vanessa en Dennis zag ik een tijdje terug de I love Sleep Tag voorbij komen. Ik hou van slapen en doordat ik cvs heb (chronische vermoeidheids syndroom) heb ik ook meer slaap nodig dan de gemiddelde persoon. Daarom leek het me leuk om de vragen van deze tag in te vullen.

hello kitty dekbedDit is niet mijn huidige bed, maar het bed waarop ik sliep toen ik bij mijn zus inwoonde tijdens mijn stage in Amsterdam. Dit dekbed ligt momenteel ook op mijn eigen bed, maar ligt nu helemaal in de kreukels haha! Op deze foto gebruikte ik hem voor het eerst, dus zag het er heel mooi uit en zo.

Hoe laat ga je meestal naar bed?
Meestal ga ik om 22:45 uur naar boven en lig ik om 23:00 uur in mijn bed. Soms iets eerder, soms iets later.

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Om 21:00 uur sluit ik mijn laptop af en plof ik op de bank met een boek of kijk ik nog even tv. Als ik naar boven ga kleed ik me om, haal mijn make-up eraf en poets mijn tanden. Ik stuur Dylan dan nog een slaap lekker berichtje en daarna ga ik slapen.

Wat doe je als je niet kunt slapen?
Net zolang wachten tot ik in slaap val en anders pak ik mijn boek er weer bij. 

Wat is je favoriete slaaphouding?
Op mijn rechterzij in foetushouding liggen haha!

Waarvoor mag men je altijd wakker maken?
Doe maar gewoon niet. Tenzij je er ineens voor zorgt dat Our Last Night voor mijn neus staat of zo, maar verder, neh laat me maar lekker slapen.

Hoe laat gaat de wekker ‘s ochtends?
Dat verschilt nogal, zo moet ik op de dag dat ik naar het zuiden ga om half 6 opstaan, met Liesjaa sta ik de volgende dag om 7 uur op en de dag van thuiswerken sta ik vaak rond half 9/9uur op. De andere dagen is het afhankelijk van of ik die dag ook iets moet doen.

Snoozen of direct opstaan?
Snoozen, ik blijf vaak nog even een paar minuten liggen voor ik ook daadwerkelijk opsta, anders zak ik in elkaar. ik moet echt de tijd nemen om rustig wakker te worden.

Slaap je uit in het weekend?
Meestal wel, ook al heeft mijn lichaam daar soms geen zin in en word ik rond een uur of 8 al wakker haha! Maar als ik natuurlijk ergens heen moet sta ik wel eerder op dan 10 uur (of later).

Welke rare dingen doe je in je slaap?
Bij deze vraag moet ik denken aan een opmerking van een ex: ”In principe ben je een hamstertje dat zachtjes snurkt, maar als je verkouden bent dan zaag je bomen om.” Haha, ja dat heeft ie echt gezegd! En daarnaast schijn ik soms te praten/schreeuwen in mijn slaap. Mijn moeder zegt dan de volgende ochtend dat ik weer eens om haar had geroepen in mijn slaap.

Hoeveel kussens liggen er in je bed?
Gewoon eentje

Wat heb je aan in bed?
Pyjama

Slaap je met sokken aan?
In de winter soms, als ik het echt heel koud heb, want als mijn voeten koud zijn dan ben ik gelijk helemaal koud.

Hoe groot is jouw bed?
Het is een eenpersoonsbed, maar de maten weet ik zo niet uit mijn hoofd

Als ik ‘s ochtends wakker word, dan is het eerste wat ik doe…
De Wi-Fi weer aanschakelen op mijn mobiel en kijken of er nog berichtjes binnen zijn gekomen. Ik doe het al een paar maanden ‘s nachts uit, omdat ik een tijd lang heb gehad dat ik dan midden in de nacht berichtjes kreeg. Mensen dachten dat ik nog wakker was omdat ik dan online weergeven stond op Facebook, terwijl ik dan al lang sliep.

Droom je elke nacht?
Volgens mij wel ja

Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
Ik droomde een keer dat ik met de klas op een cruise ging, samen met Our Last Night. Mijn eerste gedachte was toen gelijk, wat heeft mijn klas daar nou weer mee te maken haha!

Wat is jouw grootste droom?
Dat ik na mijn behandeling een stuk beter om kan gaan met cvs, zodat ik uiteindelijk na mijn studie gewoon kan werken zonder dat ik na 1 dag eigenlijk al te zwak ben om me nog goed te concentreren.

Als je deze tag leuk vindt mag je hem natuurlijk overnemen!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “I love Sleep Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.