Lifestyle

I don’t say bleh bleh bleh

Het is al bijna 2 jaar geleden dat ik het eerste deel van Hotel Transylvania keek. Vriendinnetje Patricia stuurde me afgelopen week een appje, of ik zin had om samen naar Groningen te gaan en stuurde een paar opties van films die er zouden draaien. Toen ik Hotel Transylvania 2 er tussen zag staan werd ik gelijk enthousiast! Ik móést deel 2 zien!

We zijn zaterdag naar de Nederlandse versie geweest aangezien dat de enige optie was. In eerste instantie zaten we alleen in de zaal, maar er kwamen nog wat gezinnen met kinderen bij. De grap was dat wij meer moesten lachen om de film dan de kinderen in de zaal haha! Een meisje voor ons draaide zich steeds geërgerd om als we moesten lachen. We hadden zoiets van ehm… Sorry hoor dat het zo’n grappige film is!

In ieder geval hebben wij van de film genoten en zijn daarna nog even de stad in geweest. Ik heb nog wat dingetjes gekocht, maar die kan ik helaas niet laten zien omdat het voor een giftswap is.

Heb jij Hotel Transylvania 2 al gezien? 

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeelding

Tagged

4 thoughts on “I don’t say bleh bleh bleh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.