Beauty, Video's

I do my boyfriend’s makeup

Met mijn winactie had vriendlief Joey het bericht gedeeld met de opmerking ”Dit heb ik echt nodig.” Waarop ik gelijk reageerde ”Je brengt mij op een idee.” Ik wilde namelijk spontaan een I do my boyfriend’s makeup opnemen! Afgelopen weekend was het zover en of hij er nou zo blij mee was…

Heb jij je vriendje wel eens opgemaakt?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

6 thoughts on “I do my boyfriend’s makeup

      1. Oh echt? Sorry dat ik er naar vroeg. Jullie waren zo leuk daarzo! Oh en op je site staat dat je uit Friesland komt, maar je fiets in die vlog door Delft heen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.