Persoonlijk

Hoera 4 jaar www.floorflawless.com!

Toen ik naar de datum keek deze ochtend, kwam ineens het besef dat ik afgelopen maandag mijn blogverjaardag was vergeten! Oepsie! Inmiddels bestaat dit blog alweer 4 jaar. En ja ik weet het, ik ben in het afgelopen jaar niet echt actief geweest, maar daar wil ik weer verandering in gaan brengen. Zo nu en dan zal ik weer een artikel gaan plaatsen en dat kan over van alles gaan.

Een paar cijfers op een rijtje:
In de afgelopen 4 jaar…
…plaatste ik 631 berichten (dit is nummer 632)
…kreeg ik 2550 reacties
…behaalde ik 235 volgers op Bloglovin
…behaalde ik 614 volgers op Twitter
…behaalde ik 692 likes op Facebook 
…behaalde ik 676 volgers op Instagram
…behaalde ik 531 abonnees op YouTube

Om het 4-jarig bestaan te vieren komt er binnenkort een winactie online!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

5 thoughts on “Hoera 4 jaar www.floorflawless.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.