Beauty, Persoonlijk

Hoe mijn verzorging stash minimaliseren is gefaald

samples

Mijn laatste update over het minimaliseren van mijn verzorging stash schreef ik in april. Het ging op zich wel redelijk. Ik was goed op weg, al waren er nog steeds een paar uitschieters. Ik kreeg er weinig bij, behalve met mijn verjaardag. In ieder geval kocht ik zelf niks. En nog steeds heb ik er niks bij gekocht, het enige wat ik eigenlijk koop is shampoo als de back-ups op zijn…

Maar, mijn stash is wel opnieuw gaan groeien. Nu denk je natuurlijk ”Huh?! Je zei net nog dat je er niks bij hebt gekocht.” Dat klopt ook. Het volgende heeft zich voorgevallen. Een tante van mij is twee jaar geleden overleden. En in de afgelopen zomervakantie was het tijd om haar beauty spulletjes maar eens onder de loep te nemen. Een groot deel wordt verkocht (allemaal nog ongebruikt natuurlijk), sommige dingen waren niet goed meer dus konden weg en ik nam een deel mee naar huis. De meeste producten komen nog uit haar eigen beauty salon.

Ik had natuurlijk kunnen zeggen; ”Ik hoef niks, ik heb al genoeg”, maar ik weet dat ze zelf anders toch wel het een en ander aan mij had gegeven als ze nog wel zou leven. Ze nam namelijk onder andere wel eens oogpotloodjes en lippotloden voor mij mee als ze op bezoek kwam. Ik vind het dus helemaal niet erg dat mijn stash weer aangevuld is, want ik gebruik het graag en het is ook fijn voor mijn oom dat ik bepaalde producten goed kan gebruiken. En het minimaliseren van het producten, ach dat komt vanzelf wel, ik ben toch volop bezig met het gebruiken van de verschillende dingen!

Heb jij wel eens producten mogen uitzoeken bij iemand?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “Hoe mijn verzorging stash minimaliseren is gefaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.