Persoonlijk

Hoe het 5-jarig jubileum van mijn blog aan mij voorbij ging

Behalve vorig jaar heb ik nog nooit gehad dat ik mijn jubileum heb gemist. En ik dacht dat ik na vorig jaar wel weer pietje precies op tijd zou zijn. Toch is het alweer langs mij heen geslopen als een Ninja. Deze ochtend toen ik wakker werd realiseerde ik mij ineens dat het 5-jarig jubileum van mijn blog precies een week geleden was. WHAT? HOE DAN?! Ik denk dat het komt vanwege het feit dat ik de laatste tijd geen energie en geen zin had om content te maken. En mijzelf forceren, daar doe ik niet aan. Puur omdat ik daar niet gelukkig van word.

Inmiddels is mijn energie nog steeds niet weer je van het, maar ben ik in mijn hoofd wel bezig met het bedenken van content die ik wil gaan fabriceren. Ik mis het om op die manier creatief bezig te zijn en ik hoopte dat de boekenweek voor jongeren mij wel even een schop onder de kont zou geven. Dat deed het ook wel, maar toch waren mijn lichaam en geest het er niet helemaal mee eens. Ik kreeg het gewoon niet uit mijn vingers. Mijn gedachten zaten overal en nergens en mijn lichaam was volledig uitgeput. Nu het langzaam aan weer wat beter gaat, hoop ik dat ik nu eindelijk weer kan gaan doen wat ik wil.

Gezien ik net een winactie heb gehad op mijn blog, zal ik deze maand geen winactie houden ter ere van het 5-jarig jubileum, maar dat betekent niet dat ik het helemaal niet ga doen! Ik zal gaan kijken of ik een winactie kan organiseren in november of eventueel in december. Blijf mij vooral lekker volgen om daarvan op de hoogte te blijven!

Zoals elk jaar weer even een paar cijfers op een rijtje:
In de afgelopen 4 jaar…
…plaatste ik 671 berichten (dit is nummer 672)
…kreeg ik 2689 reacties
…behaalde ik 252 volgers op Bloglovin
…behaalde ik 633 volgers op Twitter
…behaalde ik 760 likes op Facebook 
…behaalde ik 864 volgers op Instagram
…behaalde ik 608 abonnees op YouTube

In het afgelopen jaar startte ik ook een booktube genaamd Tussen De Boeken. En maakte ik vorige week een bookstagram aan! Ik ben nog steeds blij met die beslissing!

Mijn handen kriebelen in ieder geval weer om lekker aan de slag te gaan. Ik kan alleen niet goed inschatten hoeveel ik zal posten. Dit is volledig afhankelijk van hoeveel ik vooruit kan werken op de dagen dat ik mij goed genoeg voel. Ik hoop in ieder geval dat jullie weer uitkijken naar nieuwe blogposts en video’s!

Lots of love,
Floor Flawless

1 thought on “Hoe het 5-jarig jubileum van mijn blog aan mij voorbij ging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.