Lifestyle

Hoe er ineens een wereld voor mij open ging

Ik geef het toe, ik ben nogal voorzichtig met aan nieuwe dingen beginnen. Vooral op het gebied van technologie. Zo bestel ik bijna nooit mijn kleding online, ben ik niet zo op de hoogte van de nieuwste technische snufjes en keek ik voornamelijk series en films via de tv of dvd… Tot een paar weken geleden! Ik zal je vertellen hoe er ineens een wereld voor mij open ging.

Soms ben ik een beetje ouderwets. Ik moet er bijvoorbeeld niet aan denken om een e-reader te hebben en houd het bij echte boeken, cd’s en platen kopen is toffer dan het op je pc hebben staan en winkelen doen ik nog steeds liever in real life. Maar wat betreft series en films heb ik toch de knop omgegooid.

Steeds vaker hoorde ik mensen praten over Netflix. Ik moest er eerst niks van hebben, maar hoe vaker ik het voorbij hoorde komen, hoe nieuwsgieriger ik werd. Uiteindelijk vroeg ik rond of het ‘t geld waard is, waarop mensen volmondig ja antwoordden. Toen vervolgens mijn oudste zus een appje stuurde dat zij wel een account wilde delen, ging ik overstag. We zijn nu ongeveer 3 weken verder en ik deel het met mijn beide zussen.

Door het gebruik van Netflix ging er een wereld voor mij open; zoveel series en films die ik kan kijken! Natuurlijk staat niet alles er op, maar wel veel. Ook kan ik nu makkelijker achterhalen wat gelijknamige series en films zijn van de dingen die ik leuk vind en dat is super handig! Scheelt weer rond moeten vragen naar leuke titels. Sinds ik een account heb, ben ik helemaal in mijn nopjes. Ik kijk bijna elke dag wel wat. Op dit moment kijk ik 3 series; The Vampire Diaries (seizoen 6), iZombie (seizoen 1) en Wallander (seizoen 1).

Voor degenen die iZombie nog niet gekeken hebben; Het is echt een aanrader! Moordzaken worden opgelost doordat een zombie visioenen krijgt over de moord als ze het brein van het dodelijke slachtoffer eet. Bovendien bevat het een portie droge humor waardoor het een luchtig geheel is. I love it!

Anyways, zo zie je maar, soms heeft het voordelen om een nieuwe wereld in te stappen en nieuwe dingen te ontdekken!

Heb jij Netflix?

Lots of love,
Floor Flawless

* Dit artikel is niet gesponsord!

3 thoughts on “Hoe er ineens een wereld voor mij open ging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.