Persoonlijk

Hoe de meivakantie werkelijk verliep

Voor de meivakantie begon, had ik een artikel gemaakt over wat mijn plannen waren. Vandaag vertel ik hoe de meivakantie werkelijk verliep.

De afspraak met Layla was geslaagd, het was een geweldige dag met haar! Robin had al een tijdje last van zijn voet en is hiermee naar de dokter gegaan op de dag dat ik met Layla was. Het bleek dat hij scheurtjes in zijn enkelbot heeft. Gevolg: hij loopt de komende tijd op krukken. Toch hadden we zoiets van, we gaan gewoon proberen de plannen door te laten gaan.

Vervolgens kwam het tweede probleem: Zijn gitaar ging stuk, oftewel er moest geïnvesteerd worden in een nieuwe. Hierdoor zijn we niet naar de dierentuin gegaan. Ook voor mij werd het gelijk vanaf de donderdag een baaltijd, want ik stootte mijn hoofd tegen de gitaar die achter mijn hoofd hing toen ik iets meer overeind in bed wilde gaan zitten. Hierdoor kreeg ik een lichte hersenschudding.

Dit betekende dat ik mijn afspraak voor mijn piercing af heb moeten zeggen. De dagen erna voelden we ons beide ziek, Robin is nogal zwaar verkouden geworden en ik zat met mijn hersenschudding. De enige mazzel die we hadden, was dat we samen waren.

Gisteren zijn we, ondanks dat we niet fit waren, toch nog even op het bevrijdingsfestival in Zwolle geweest. Hier hebben we behoorlijk wat bandmerch ingeslagen voor een zacht prijsje! Eind goed al goed dus?

We hebben ondanks alle pech die we de afgelopen week hadden, geprobeerd er toch nog iets leuks van te maken. Helaas is de vakantie weer voorbij en moet ik deze week weer naar school. Ik ben jaloers op de mensen die 2 weken vakantie hebben! Ach, nog iets minder dan 2 maanden en dan is het zomervakantie!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “Hoe de meivakantie werkelijk verliep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.