Persoonlijk

Hieperdepiep hoera ik ben 23 jaar

birthday

Hieperdepiep hoera! Ik ben vandaag 23 jaar geworden. Wat gaat de tijd toch snel hè?! 23 jaar geleden kwam ik in de nacht van zaterdag op zondag tevoorschijn. Ik ben dus een zondagskindje. De grap is dat ik vaak veel jonger word geschat dan ik ben. Soms best wel lachwekkend om de gezichten te zien als ik mijn leeftijd vertel haha!

Afgelopen weekend vierde ik mijn verjaardag met mijn familie. Ook kwamen twee beste vriendinnetjes op bezoek. Mijn moeder en zussen hebben mij afgelopen zaterdag een dagje mee uitgenomen, maar daar wil ik een apart artikel over schrijven. Ik heb geen idee of er vandaag bezoek komt, maar dat zie ik vanzelf. En anders kan ik lekker de dag zo invullen als ik zelf wil haha!

Er komt binnenkort uiteraard weer een winactie aan, zoals jullie van mij gewend zijn rond mijn verjaardag!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

15 thoughts on “Hieperdepiep hoera ik ben 23 jaar

  1. Gelukkige verjaardag Floor! 😀 Haha, als het een troost mag zijn, je bent zeker niet de enige die jonger wordt geschat! Mensen denken vaak dat ik nog maar 18 ben ipv 23 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.