Persoonlijk

”Hey, mag ik misschien met je meereizen?”

Woensdagmiddag, stond ik op het station te wachten op de trein die me naar huis zou brengen. Een meisje kwam op mij af lopen, ze had bij mij in de klas gezeten op de middelbare school toen ik in klas 2 zat. Ze vroeg ”Hey, mag ik misschien met je meereizen?”, zodat ze 40% korting had. Natuurlijk stemde ik in en zo begonnen we te praten over de verschillen tussen toen en nu.

Ik ben in de afgelopen jaren ontzettend veranderd! Ik zag er toen nog heel anders uit dan nu. Dat jaar was het jaar waarin ik heel erg begon te experimenteren met kleding, op zoek naar de stijl die bij me paste. Ze heeft er bewondering voor dat ik ondanks het gepest en de groepsdruk toch nog mezelf ben gebleven en er gewoon voor ben gegaan. Het boeit me vrij weinig wat mensen vinden van het feit dat ik me alternatief kleed. Ze zouden juist misschien wat meer interesse moeten tonen in de alternatieve scene in plaats van het alleen maar afkraken. Dat is precies wat dat meisje deed en dat maakte me erg blij!

Met mensen van de middelbare school heb ik vrij weinig tot geen contact meer. Ik vind het wel prima zo eigenlijk. Iedereen is zijn eigen weg gegaan, zo ook ik. Toch vraag ik me stiekem wel eens af welke kant iedereen nu is op gegaan. Misschien dat er ooit een re├╝nie komt?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: Treinreiziger

Tagged ,

3 thoughts on “”Hey, mag ik misschien met je meereizen?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.