Beauty

Het minimaliseren van mijn verzorging stash

Een tijdje terug toen ik mijn la met verzorgingsproducten op ging ruimen, kwam ik er achter hoeveel ik eigenlijk nog heb liggen. Van bijvoorbeeld douchegel/badschuim heb ik ontzettend veel back-ups en hoef ik eigenlijk niks bij te kopen. Ook mijn bakje met maskertjes is aardig vol en zo zijn er nog meer dingen.

samples

Daarnaast kwam er in de badkamer een hele berg samples tevoorschijn en die zouden eigenlijk eens op moeten. Doordat het er zoveel zijn, nemen ze aardig wat ruimte in en het zou niet handig zijn als we eenmaal gaan verhuizen. Daarom wil ik daar als eerste mee starten.

Ik leg me dan ook de komende tijd een verbod op wat betreft verzorgingsproducten kopen, tenzij ik er echt geen back-ups meer van heb liggen en het dus weer nodig is om een product te kopen. Meedoen aan een winactie kan ik eventueel nog overwegen, maar eigenlijk moet ik dat ook even af gaan slaan.

Om even aan te geven hoe ernstig de zaak is hieronder een overzicht van de aantallen per product.

Shampoo: 3
Haarmasker: 4
Conditioner: 1
Serum: 2
Heatprotector: 1
Wax: 1
Droogshampoo: 1
Douchegel/badschuim: 15
Bodyscrub: 1
Wattenschijfjes: 2
Reinigingsdoekjes: 3
Dag/nachtcrème: 6
Bodylotion/butter: 4
Handcrème: 3
Gezichtsgel/schuim: 3
Reinigende tonic: 2
Reinigingsmelk: 1
Reinigingslotion/water: 7
Oog make-up remover: 1
Deodorant: 4
Massageolie: 1
Badolie: 3
Maskertjes: 25
Poriënstrips: 2
Samples: 76

Totaal: 172 producten

Er valt dus voorlopig genoeg op te maken voor ik nieuwe producten aanschaf! De samples gebruik ik trouwens samen met mijn moeder, gezien er ook een paar tussen zitten die meer geschikt zijn voor haar.

Zouden jullie het leuk vinden hier af en toe een update over te zien om te kijken hoe het gaat? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

5 thoughts on “Het minimaliseren van mijn verzorging stash

  1. Damn je hebt veel verzorgingsproducten! Ik heb zelf ook best wel veel verzorgingsproducten, voor alles heb ik wel iets, maar ik heb bijvoorbeeld geen 24 maskertjes. Ik heb maar 1 tube die ik blijf kopen die ik fijn vindt en dat is eigenlijk bij alle producten haha. Ik stap alleen over om te proberen qua verzorgingsproducten meer dierproefvrij te kiezen.

  2. Oww heel bekend probleem :’) vooral met douchegel!
    Ik mag van mezelf maximaal 1 shampoo en 1 conditioner in voorraad hebben (maar stiekem heb ik meerdere).
    Het is wel fijn dat je de samples samen met je moeder kan delen, moet ik misschien ook maar eens doen ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.