Lifestyle, Persoonlijk

Hello Kitty Glazen & Mok

Hello Kitty

Zoals gezegd had ik nog wat cadeautjes te goed. Toen ik Sacha haar cadeautje gaf zei ze “Ik heb ook nog wat voor jou!” Natuurlijk wisten haar moeder en zijzelf inmiddels maar al te goed dat ik dol ben op Hello Kitty. Tot mijn grote verrassing kreeg ik Hello Kitty Glazen en een Hello Kitty mok! Er verscheen gelijk een grote glimlach op mijn gezicht.

Hello Kitty glazen
De glazen zijn in een set van 3. Zoals je kunt zien is dit de versie met I <3 Hello Kitty, maar er zijn ook andere versies van. Dit vind ik dan toch wel de leukste set! Ik had de glazen ook al bij Liesjaa voorbij zien komen en die zei, Floor die MOET je hebben. Ze stonden dus al een tijdje op mijn wishlist en daarom ben ik heel erg blij dat ik ze gekregen heb!

Hello Kitty mok

Hello Kitty mok

En dan deze super mooie mok. Wauw! Waarom heb ik die niet eerder gezien?! Het is een porseleinen mok met voornamelijk de kleur rood. Weer eens wat anders dan al het roze! Ik heb namelijk bijna alleen maar roze dingen van Hello Kitty. Er werd van te voren al verteld dat de mok gevuld was, maar ik zag het pas toen ik het doosje open ging maken voor de foto’s. *schaam* Tot mijn grote verbazing zaten er paaseitjes bij in haha! De mok staat nu naast mijn bed, zodat als ik bezig ben met bloggen van de paaseitjes kan snoepen.

Ik wil Sacha en haar moeder Coby heel erg bedanken voor deze lieve cadeautjes. Ik ben er heel erg blij mee en ik ben altijd erg zuinig op dit soort dingen. Mijn collectie is weer een beetje groter geworden! Nu nog een goed plekje vinden voor de glazen, zodat ze wel zichtbaar zijn, maar er niks mee kan gebeuren.

Wat heb jij recentelijk gekregen waar je heel erg bij mee bent?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

8 thoughts on “Hello Kitty Glazen & Mok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.