Inspiratie, Lifestyle

Hello Kitty Gitaar Set

HELLOKITTY

Deze Hello Kitty Gitaar Set kwam ik laatst tegen, maar hoe ik aan dit plaatje kwam weet ik al niet meer. Als Hello Kitty fan vind ik dit natuurlijk helemaal geweldig. Toen ik het op Facebook plaatste kreeg ik de opmerking dat de kwaliteit hiervan niet goed is. Ik hoef natuurlijk ook niet perse deze set, maar een andere gitaar kan natuurlijk ook gecostumized kunnen worden!

Sommige van jullie weten dat ik een basgitaar heb. Hier heb ik overigens al een tijdje niks meer mee gedaan, maar wil hier wel meer tijd aan gaan besteden. Het zou leuk zijn om er Hello Kitty accessoires bij te krijgen!

Wat vind jij van deze set?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “Hello Kitty Gitaar Set

  1. Hi Floor,

    Ik heb zo’n zwarte Hello Kitty gitaar in mijn bezit (tweede van links), maar doe er momenteel niets mee. Interesse om deze misschien over te nemen?

    Ik hoor het graag!

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.