Persoonlijk

Hello again Noord-Holland!

Hello again Noord-Holland! Althans vanaf morgen dan. Wie me al wat langer volgt weet dat ik van augustus t/m eind oktober in Amsterdam stage heb gelopen. Dit zou oorspronkelijk t/m eind januari duren, maar in oktober kreeg ik te horen dat ik was blijven zitten en terug moest naar school. Vanaf komende week t/m half april moet ik mijn 2e-jaars stage opnieuw doen. Niet dat ik dat erg vind, hoe meer ervaring hoe beter toch? Ik als mazzelkip mag weer terug komen bij Festivalinfo, waar ik komende maandag ga beginnen.

Morgen ga ik wat spulletjes verhuizen, want ik ga weer tijdelijk bij mijn zus in wonen. Een kamer regelen voor maar 10 weken is namelijk niet te doen. Dat betekent dat ik vandaag de boel ga inpakken. De eerste boodschapjes zijn al gedaan, zodat ik in ieder geval lunch heb voor de eerste week. Wat ik voor de rest moet doen is genoeg kleren inpakken, handdoeken en natuurlijk eigen beddengoed. In principe niet zo heel veel, maar het moet wel even gebeuren.

Ik word in de ochtend door mijn ouders naar Zaandam gebracht en in de avond ga ik naar een concert, timing! Gelukkig ken ik iemand in Zaandam die ook gaat, dus ik hoef in de avond niet alleen te reizen. Het scheelt dat ik nu wat mensen in de omgeving van Zaandam ken, zodat ik niet altijd alleen ben. Ik heb er weer zin in!

Moet jij de komende tijd ook stage lopen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

5 thoughts on “Hello again Noord-Holland!

  1. Veel succes en vooral ook veel plezier op je stage! Ik heb afgelopen half jaar stage gelopen, komende week is mijn laastste week daar. Meteen daarna mag ik weer opnieuw een half jaar op stage, ik heb alleen nog geen nieuwe plaats gevonden.

  2. Super veel succes met je stage avontuur. Fijn ook dat je weer terug mag komen bij Festivalinfo. Voor mij is het al zo’n 8 jaar geleden dat ik voor het laatste stage moest lopen, maar ik vond het wel altijd heel erg tof om te doen (behalve de laatste keer, toen werd ik als Engels student als docent Drama voor de klas gezet… uuuhhh…whuttt?). Maarre, als je langs Lelystad komt wel even laten weten hoor ­čśë xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.