Fashion

Heart Shaped Box

IMG_8315

IMG_8319

IMG_8374Beanie H&M
Oversized Nirvana t-shirt Bevrijdingsfestival Zwolle
Thermolegging Action
Platformshoes Tweede hands overgekocht
Armbandjes Festivalbandjes CityRock & Into The Grave

Ik was al lang op zoek naar een shirt van Nirvana. Op Bevrijdingsfestival Zwolle vond ik deze tussen de andere bandshirts die je mocht uit zoeken voor €2 per stuk. Meteen griste ik het shirt er tussenuit en het bleek de laatste te zijn. Ik blij! Hoewel Nirvana voornamelijk bekend staat om Smells Like Teen Spirit is dat niet het nummer waarmee ik antwoord als iemand zou vragen wat mijn favoriete nummer van Nirvana is. Een van mijn favoriete nummers is namelijk Heart Shaped Box! Vandaar dat ik deze outfit ook die naam heb gegeven.

Als je me beter kent weet je dat ik het stom vind dat de Nirvana shirts (net als die van Guns ‘N Roses en Ramones) in de mode zijn. Guns ‘N Roses en Ramones zijn vaak niet eens bekend bij mensen die er een shirt van dragen. Vooral bij Guns ‘N Roses is het vaak ”Ik vond het plaatje mooi!” Echt daar kan ik zo slecht tegen! Bij Nirvana geldt precies hetzelfde, of ze kennen alleen het nummer Smells Like Teen Spirit. Nirvana draait niet alleen maar om Smells Like Teen Spirit, ze hebben veel meer nummers dan dat! Gelukkig ben ik niet de enige die het maar raar vind dat mensen die de bands niet kennen de shirts wel dragen.

Hoe denk jij over mensen die bandshirts dragen zonder dat ze de muziek kennen/luisteren en wat vind jij van mijn outfit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “Heart Shaped Box

  1. Whoow die schoenen zijn zo awesome! Vind het ook maar raar dat mensen van die shirts kopen terwijl ze hun niet kennen. Ook bij the rolling stones zie ik dat zo veel..

  2. Ik heb dat precies hetzelfde als jij, als ik mijn Ramones shirt draag krijg ik vaak complimentjes. Meestal vraag ik dan welke nummers ze cool vinden dan krijg je inderdaad zo’n lame antwoord van, eh nee ik ken alleen het plaatje -.-

  3. geweldig verwoord over je mening over bandshirts in gewone winkels, zelf heb ik al een ramones shirt, en ik kan er baggerslecht tegen als men het een merk noemt.

    verder, je outfit is nice ^^ i wub it :3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.