Persoonlijk

Happy Things List #8

Hoewel het weer wat beter met me leek te gaan, is mijn lichaam weer een beetje ingekakt. Ik kwakkel nog steeds een beetje rond terwijl ik al goed ziek ben geweest. Als alles even tegen zit, kijk ik graag naar de kleine leuke dingen die me blij maken. Vandaag heb ik weer zo’n lijstje. 

♥ 444 abonnees op mijn YouTube kanaal ♥ leuke blogs en kanalen ontdekken die ik nog niet kende ♥ boeken lezen ♥ lichamelijke vooruitgang wat betreft cvs ♥ over naar het examenjaar van mijn opleiding ♥ thee ♥ nieuwe muziek ontdekken ♥ series kijken ♥ festivals ♥ katten ♥ een schone en opgeruimde slaapkamer ♥ mensen blij maken met spullen die ik zelf niet meer hoef ♥ chocola ♥ lieve reacties en berichtjes van jullie ♥

Sommige van de genoemde dingen zal ik hieronder even verder toelichten.

katten

YouTube kanaal
Het liep allemaal even niet zo lekker. Qua content maken niet, maar ook qua abonnees stond ik een beetje stil. Nu is het ineens verhoogd naar 444, wat ik overigens een leuk getal vind haha! Gelukkig heb ik nu weer volop inspiratie en heb ik ook weer zin om er lekker mee aan de slag te gaan. Om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s kun je je (gratis) abonneren op mijn kanaal.

Lichamelijke vooruitgang wat betreft cvs
Hier komt binnenkort nog een aparte update over, dus ik verklap nu verder nog niks hoe of wat. In ieder geval kan ik al wel zeggen dat het steeds beter gaat!

Mensen blij maken met spullen die ik zelf niet meer hoef
Ik ben nog steeds hard aan de slag met een mega opruiming. Het minimaliseren van mijn verzorging stash loopt op rolletjes, maar nu de rest natuurlijk nog. Sommige dingen zet ik te koop in de shop my closet, sommige dingen geef ik gratis weg en sommige dingen die er niet meer uit zien gooi ik gewoon weg. De shop my closet wordt regelmatig bijgewerkt, dus neem zeker een kijkje! Ook ben ik van plan deze zomer nog op een markt te gaan staan samen met mijn oom, maar ik vind het nog leuker als mijn spulletjes bij mijn lezers/kijkers terecht komen!

Waar word jij momenteel blij van?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

4 thoughts on “Happy Things List #8

  1. Fijn dat er zoveel leuke dingen zijn en dat het beter gaat 😀 Ik word blij van mijn vriend, muziek, mijn kat, een goede film of serie en reacties op mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.