Persoonlijk

Happy Things List #6

Als alles even tegen zit, kijk ik graag naar de kleine leuke dingen die me blij maken. Vandaag heb ik weer zo’n lijstje.

Herfst

♥ 400 abonnees op mijn YouTubekanaal ♥ 500 likes op mijn Facebookpagina ♥ concert van Our Last Night ♥ Dylan ♥ de vrolijke herfstkleurtjes ♥ het zonnetje dat weer schijnt na een paar bewolkte dagen ♥ beginnen aan mijn behandeling voor cvs om te herstellen in hoeverre dat kan ♥ boeken lezen ♥ meepraten in boekengroepen op Facebook ♥ The Vampire Diaries kijken ♥ leuke blogs ontdekken om te gaan volgen ♥ al meer dan 2 jaar deze website beheren ♥ stage bij de Dutch Youtube Gathering ♥

Wat heeft jou de afgelopen tijd blij gemaakt?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

8 thoughts on “Happy Things List #6

  1. Zoveel leuke dingen! Super leuke reacties krijgen op mijn blogjes vind ik altijd heel speciaal <3 En van mijn verjaardagsfeest werd ik ook heel blij want het was gezellig ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.