Persoonlijk

Happy Things List #5

Hoewel er soms dagen zijn waarop ik me helemaal niet goed voel, last heb van pijn,extreme vermoeidheid of dat alles even tegen zit, kijk ik graag naar de vrolijke dingen die gebeuren. Zeker nu alles zo anders is sinds mijn vader is overleden. Vandaag is het weer tijd voor een overzichtje met Happy Things!

Sunrise

♥ 350 abonnees! ♥ lieve berichtjes ♥ vrienden die me steunen ♥ zon ♥ ijsjes ♥ Liesjaa weer zien ♥ op een mooie manier afscheid genomen van mijn vader ♥ foto’s zien van vroeger ♥ een nieuwe vlogcamera op het oog hebben ♥ buiten in de tuin zitten ♥ video’s kijken van mijn favo youtubers ♥ een beautypakket winnen ♥ een geweldige familie hebben ♥ vakantie ♥ kittens knuffelen ♥

Wat maakte jou de afgelopen tijd blij?

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeelding: We Heart It

2 thoughts on “Happy Things List #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.