Persoonlijk

Happy Things List #4

Hoewel er soms dagen zijn waarop ik me helemaal niet goed voel, last heb van pijn. extreme vermoeidheid of dat alles even tegen zit, kijk ik graag naar de vrolijke dingen die gebeuren. Vandaag is het weer tijd voor een overzichtje met Happy Things!

emo 3 (95)

Starbucks ♥ Awkward Fest ♥ Sneeuw ♥ Nieuwe vrienden ♥ The Vampire Diaries ♥ Anime ♥ Chocola ♥ Onder de warme dekens kruipen ♥ Concert ♥ Dangerkids ♥ ‘S avonds voldaan in slaap vallen ♥ Terug bij Festivalinfo voor stage ♥ Nieuwe Bandmerch ♥ Sale shopping ♥ Youtube video’s van mijn favo youtubers ♥ Mailen met de bassist van mijn favo band ♥ Fotoshoots ♥ Lieve berichtjes van jullie! 

Waar werd jij de laatste tijd happy van?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

4 thoughts on “Happy Things List #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.