Persoonlijk

Happy Things List #3

Lachen is gezond, wordt altijd gezegd, maar waar word ik nou eigenlijk blij van? Voor de derde keer maak ik nu een lijstje met lichtpuntjes waar ik blij van word.

Bijna 250 abonnees op mijn youtubekanaal ♥ Morgen naar Motörhead ♥ Mijn favoriete band Our Last Night geknuffeld ♥ Aardbeithee ♥ Samen met mijn nichtje (tante zegger) dezelfde broek gekocht ♥ Trui van KittehsCupcakes gekocht ♥ Lieve reacties ♥ Winactie in samenwerking met Skreamer ♥ Starbucks ♥

Youtube
Wauw het gaat zo goed met mijn youtubekanaal! Ik word er echt heel erg vrolijk van! Onvoorstelbaar dat zo’n grote groep al mijn video’s bekijkt. Zet dat getal maar eens om naar echte mensen, ik kan een concertzaal vullen! 

Concert
Morgen ga ik naar een concert van Motörhead in Zwolle. Bij deze band riep ik al een hele tijd: ”Ik wil ze zien voordat Lemmy dood is.” En dat gaat dus morgen gebeuren! Ik kan niet wachten!

Knuffelen
Waar ik nog steeds aan terug denk is de avond dat ik Our Last Night weer heb gezien en de bandleden heb geknuffeld. Ik mis ze nu wel hoor! Gelukkig komen ze in april terug!

Theeleut
Ik hou over het algemeen van thee, maar vooral aardbeithee drink ik veel. Zeker nu het weer kouder wordt is het erg lekker om een kop thee te drinken als ik thuis kom van school. Ook Starbucks kan tijdens de koudere maanden niet ontbreken bij mij. Ik bestel er altijd een hot chocolate, lekker warm.

Shoppen
Tijdens een middagje shoppen kocht ik de trui ontworpen door Larissa en Tara van KittehsCupcakes bij CoolCat! Aangezien ik de zomereditie niet heb kunnen bemachtigen, moest en zou ik de wintereditie in handen krijgen haha! De dag erna ging ik weer shoppen, maar dan met mijn moeder, zus en m’n nichtje. We hebben dezelfde broek gekocht! Die meid begint groot te worden zeg, we zijn nu bijna even groot!

Winactie
Ik vind het supertof dat ik samen met Skreamer een winactie mocht organiseren. Je kunt nog steeds meedoen! Klik daarvoor hier! Ik moet zeggen dat ik de jongens van Skreamer inmiddels super erg mis. want we zijn nu bijna 2 maand verder. Ik heb nog steeds het plan om bij ze langs te gaan! Inmiddels zijn ze verhuisd, dus ik ben super benieuwd naar de omgeving en het huis!

En natuurlijk word ik nog steeds blij van jullie reacties, dus laat zeker even weten wat jouw lichtpuntjes zijn van de afgelopen tijd!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

5 thoughts on “Happy Things List #3

  1. Super om te zien waar je blij van wordt, is ook belangrijk om bij die momenten stil te staan toch? Ik heb op dit moment niet echt iets lopen waar ik super blij van wordt en daar baal ik ook gewoon enorm van. Het leven is op dit moment gigantisch stressvol helaas. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.