Persoonlijk

Happy Things List #2

Lachen is gezond, wordt altijd gezegd, maar waar word ik nou eigenlijk blij van? Vier maanden geleden maakte ik voor het eerst een lijstje met dingen waar ik blij van word. Deze keer maak ik opnieuw een happy things list, maar dan voornamelijk gebaseerd op recente gebeurtenissen en dingen die er aan zitten te komen! 

♥ Bijna 200 abonnees op mijn youtubekanaal ♥ Within Temptation live gezien ♥ Uitslapen ♥ Nieuwe Hello Kitty spullen ♥ Nieuwe agenda ♥ Rommelmarkt ♥ Binnenkort beginnen op stage ♥ Nieuwe vrienden gemaakt tijdens festival ♥ Babi Pangang ♥ Lieve reacties ♥ Weer contact met mensen die ik bijna een jaar niet heb gezien ♥ Anime kijken een van mijn beste vrienden ♥ Tijdelijk verhuizen ♥ Starbucks ♥ Wandelen ♥ Pers bij Into The Grave ♥

Het zijn de kleine dingen die mij blij maken en mij helpen om positief te blijven. Ik heb het een hele tijd lang erg moeilijk gevonden om positief te blijven en keek al snel negatief tegen dingen aan. Natuurlijk ben ik af en toe nog steeds wel negatief over dingen, maar ik probeer ook naar de positieve dingen te kijken!

Een nieuwe agenda zie ik vaak een beetje als een schone lei. Het betekent dat de vakantie voorbij is en er weer nieuwe dingen aan zitten te komen. Ik ben benieuwd wat allemaal op mijn pad gaat komen! Ik heb in ieder geval zin in mijn stage, waarvoor ik overigens tijdelijk zal verhuizen! Ik ga in de buurt van Amsterdam wonen, omdat mijn stagebedrijf in Amsterdam zit. Het zou anders nogal onhandig zijn om elke dag vanuit een dorp in Friesland naar Amsterdam te gaan reizen. Daarom ga ik alleen weekends naar huis. Het is allemaal wel veel geregel, maar we komen er wel!

Waar word jij op dit moment blij van?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

2 thoughts on “Happy Things List #2

  1. Leuk dat je naar Amsterdam gaat zeg 🙂 Lekker dicht bij mij ghihi. Waar ik blij van word is mijn lieve fluffbal konijntje, dat ik aan een cursus ben begonnen en dat ik hard aan het werk ben voor de toekomst 😀

  2. Ik werd weer blij van het feit dat ik weer in mijn eigen bed kon liggen, heerlijk kon douchen en het eten zoveel beter smaakt nadat ik op een festival ben geweest voor paar dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.