Persoonlijk

Happy birthday to me

Hoera vandaag ben ik 22 jaar geworden! De leeftijd op zich is niet zo heel bijzonder, maar dit jaar is het wel allemaal een beetje vreemd. Het is de eerste keer zonder mijn vader. Ik heb dan ook alleen mensen uitgenodigd die dichtbij me staan, omdat het een dag zal zijn die nogal dubbel is. De hele week keek ik er al tegenop, door flashbacks naar vorig jaar. Vorig jaar rond deze tijd kregen we namelijk te horen dat mijn vader niet meer beter zou worden. 3 maanden later overleed hij. Maar goed, ik ga alsnog proberen een beetje te genieten van deze dag. Daarbij kunnen jullie komende week een winactie verwachten, want hey wie jarig is trakteert toch?!

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeelding

9 thoughts on “Happy birthday to me

  1. Dat is ook ontzettend nieuws, net in de tijd dat je het leven wil vieren. Heel veel sterkte, maar ook heel veel plezier met je verjaardag! Van harte gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.