Beauty, Video's

Halloween Tutorial: Spider web Eyes

Vandaag heb ik een Halloween Tutorial voor jullie. Het is de eerste keer dat ik zoiets doe sinds ik op youtube zit, dus ik vond het ook best wel spannend, maar vooral leuk om te doen! Ik heb gekozen voor spider web eyes, puur vanwege het contrast. Ik heb namelijk een bloedhekel aan spinnen! Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

7 thoughts on “Halloween Tutorial: Spider web Eyes

  1. Ik kwam je blog tegen op de Facebookpagina en gurl.. ik ben een bloglovin follower. Sowieso houd ik van je style, maar je ooglook is ook super vet! Je video is ook zo lekker duidelijk en het resultaat is FAB! De lipstain is ook gorgeous, zo intens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.