Lifestyle, Video's

Halloween Party | 7 meiden en 1 jongen in de badkamer?!

Afgelopen zaterdag ging ik naar een girl only Halloween Party bij een vriendin thuis. Nouja, girls only, haar vriend was er wel bij en we stonden op den duur met 7 meiden en 1 jongen in de badkamer… Als dat maar goed gaat! Ik had mijn camera bij me!

Het was voor mij de eerste keer dat ik naar een Halloween Party ging. Andere jaren heb ik nooit wat gedaan rondom Halloween. Ik vond het erg gezellig en het was ook een super leuk groepje! Normaal gesproken bij dergelijke feestjes zijn we met een gemengde groep, dus het was leuk om eens wat alleen met de meiden te doen; lekker tutten en zo… Van mij mag het vaker!

Hoe heb jij Halloween gevierd?

Lots of love,
Floor Flawless

1 thought on “Halloween Party | 7 meiden en 1 jongen in de badkamer?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.