Lifestyle, Persoonlijk

Hallo Oktober

Wat gaat de tijd toch snel, inmiddels is het najaar alweer begonnen. Hallo Oktober! Gelukkig schijnt de zon nog vaak genoeg en is het nog niet zo heel erg koud. Ik ben namelijk een enorme koukleum en ben dus dol op warm weer! Maar het leuke aan het najaar is, dat je vaak wat meer binnenactiviteiten gaat doen. Niet alleen thuis, maar ook op andere plekken, want in de zomer ben je natuurlijk het liefst buiten. Hierbij deel ik mee wat mij deze maand te wachten staat.

Herfst

#Boektober
Yes! Vandaag is Boektober begonnen! Dit initiatief komt van Dagmar om mensen aan te sporen de uitdaging aan te gaan in de maand oktober een aantal boeken te lezen. Dat aantal mag je helemaal zelf bedenken. Op Facebook is er een evenementenpagina voor aangemaakt waar je kunt aangeven dat je mee doet. Ik heb voorgenomen om deze maand in ieder geval 5 boeken te gaan lezen. Natuurlijk ben ik benieuwd of dit me gaat lukken!

Nationale Kringloopdag 
3 oktober is het de zevende editie van Nationale Kringloopdag. Dit betekent dat er bij verschillende kringlopen leuke kortingen zijn! De Kringloop bij mij in het dorp pakt groots uit, want die heeft Drie Dolle Dagen. Vandaag tot en met zaterdag zijn er verschillende kortingsacties. Elke dag is er 50% korting op andere producten, behalve de kleding, daarop is elke dag korting. Ik ben er vandaag al geweest en helaas heb ik geen leuke kleding kunnen vinden. Maar ik sta te springen om zaterdag een kijkje te nemen bij de boeken, want boeken kosten daar al niks en met 50% korting al helemaal niet!

Band interviewen
Aankomende zondag ga ik een band interviewen. Dit is nog voor een inhaalopdracht voor school. Als het item leuk is geworden en ik krijg toestemming van de heren, dan verschijnt hij op mijn youtubekanaal.

Stage
Ook gaat deze maand mijn stage eindelijk van start. Er moeten nog een aantal dingen geregeld worden en dan is de boel rond. Ik ga namelijk aan de slag op het kantoor van de Dutch Youtube Gathering!

Blogverjaardag
9 oktober is mijn blog jarig! Dan bestaat floorflawless.com alweer 2 jaar! Dat betekent dat er een winactie aan zit te komen, dus hou het zeker in de gaten!

Doe jij ook mee aan Boektober?

Lots of love,
Floor Flawless

13 thoughts on “Hallo Oktober

  1. Superleuk je artikel en wat gaaf zo’n kringloopdag! Leuk om er door je mooie artikel achter te komen 😀 Heel veel leesplezier en succes tijdens #Boektober, superleuk je deelname dankjewel 😀 !

  2. Wat veel leuke dingen de komende dagen!
    Ik wist eigenlijk niet dat er een kringloopdag bestond, misschien ga ik morgen dan toch even snuffelen bij onze kringloopwinkel 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.