Persoonlijk

Haat-liefdeverhouding met de herfst

Het is echt te merken dat het inmiddels herfst is: Bladeren dwarrelen rond, het wordt vroeg donker en het is kouder. Ik heb een haat-liefdeverhouding met de herfst. Vandaag leg ik uit waarom.

Afbeeldingsresultaat voor autumn

Waarom ik de herfst niet leuk vind:

♦ Regen: Serieus ik heb zo’n hekel aan regen! Vooral als er ook nog veel wind staat, want dan helpt een paraplu niet. En helemaal doorweekt op school/een afspraak komen is nou niet bepaald charmant

♦ Kou: Ja oké in de winter is het nog een tikkeltje erger, maar mijn lichaam doet er altijd lang over om aan de omstandigheden te wennen, zeker als er tussendoor ineens warme dagen komen, dan raakt mijn lichaam gewoon in de war.

♦ Wakker moeten worden terwijl het nog donker is: Dat het ‘s avonds sneller donker is vind ik minder vervelend dan dat het ‘s ochtends nog donker is. Ik kan namelijk al vrij moeilijk opstaan, laat staan als het nog donker is!

Waarom ik de herfst wel leuk vind:

♥ Gekleurde natuur: De natuur ziet er altijd erg mooi uit tijdens de herfst al die gekleurde blaadjes. Al is dat altijd maar voor korte duur, want op een gegeven moment zijn alle bladeren van de bomen en zijn de blaadjes verdord. Ik wil binnenkort naar een bos voor het te laat is!

♥ Starbucks Hot Chocolate: Yep, guilty, ik hou er van om mezelf zo af en toe te trakteren op Hot Chocolate van de Starbucks! Ik heb na de Masterclass Fotografie mijn eerste van dit seizoen gehad! Yummy!

♥ Knus binnen zitten: Als het regent ga ik het liefst knus binnen zitten met een fijne trui aan, een fleece dekentje over me heen en de kaarsjes aan terwijl ik op mijn gemak blogs lees of anime kijk. Het liefst knuffel ik dan natuurlijk ook met een lief iemand, maar aangezien ik single ben hou ik het maar bij mijn knuffeltjes.

Heb jij ook een haat-liefdeverhouding met de herfst? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

7 thoughts on “Haat-liefdeverhouding met de herfst

  1. Ik vind de herfst leuk als ik er maar niet verplicht doorheen moet. Gewoon zonder verplichting een wandeling maken of lekker binnen zitten met een warm drankje… dan vind ik de herfst best te doen, maar alles daarbuiten… niet te harden en NO THANK YOU! Zelfde geldt trouwens voor de Winter, mijn haat is groot. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.