Persoonlijk

Grote aankoop | Nieuwe mobiel

Misschien heb je het wel meegekregen, ik heb een nieuwe mobiel. Vandaag vertel ik over het drama met mijn oude mobiel, de zoektocht naar een nieuwe mobiel en welke ik uiteindelijk heb gekocht.

Zaterdagochtend werd ik wakker en wilde zoals gewoonlijk op mijn mobiel kijken of ik nog gemiste berichten had. Tot mijn grote schrik deed mijn mobiel helemaal niks meer! Ik kreeg hem niet meer aan en zelfs aan de lader deed ie vreemd. Ik haalde voor een tijdje de batterij eruit in de hoop mijn mobiel weer aan de praat te krijgen, maar nee er gebeurde nog steeds niks. Mijn moeder was zo lief om mij geld voor te schieten en dus ging ik naar de stad om een nieuwe mobiel. Dit was nog niet eens zo gemakkelijk, want ik had geen idee wat ik wilde. Ik had op Facebook om tips gevraagd, maar iedereen dacht er weer anders over.

Ik ging naar de winkel van BelSimpel en daar werd ik uitgebreid geholpen. Alles ging goed, tot aan het afrekenen; ”Je kunt hier alleen met pin betalen.” Ja hoor heb ik weer, ik had natuurlijk alleen contant bij. Dat werd dus op naar de Mediamarkt. Na even zoeken kwam ik tot de conclusie dat de mobiel die ik bij BelSimpel had uitgekozen niet bij de Mediamarkt te krijgen was. *facepalm* Na heel lang nadenken, gegevens bekijken en twijfelen, ben ik uiteindelijk voor een Samsung Trend gegaan in Flamingo Red, tenminste niet zo’n standaard kleurtje en het heeft bloemetjes!

Afbeeldingsresultaat voor samsung galaxy trend lite flamingo red

Ik koos een hoesje uit waarvan iemand zei dat ie wel zo passen en ging naar de kassa. Ik blij, want ik had mijn nieuwe mobiel. Ik pakte hem uit en wilde mijn simkaart erin stoppen, simkaart te groot! Daarom moest ik weer de Mediamarkt in lopen om mijn simkaart kleiner te laten knippen. Eenmaal weer buiten kom ik tot de conclusie dat mijn mobiel niet in het hoesje paste. Dus ik kon nogmaals naar binnen en wat bleek nou, de hoesjes voor mijn mobiel hadden ze op dit moment niet vanwege dat ze gaan verbouwen. Daarom heb ik na wat gedoe mijn hoesje weer terug kunnen geven en mijn geld terug gekregen.

Uiteindelijk ben ik toch tevreden naar huis gegaan, want ik had een budget opgesteld van maximaal €200 en deze koste uiteindelijk maar €120! Zo langzamerhand begin ik aan mijn nieuwe kindje te wennen en ik ben er heel erg blij mee. De batterij gaat ook veel langer mee dan die van mijn oude mobiel en de camera maakt mooie scherpe foto’s. Ik ben weer helemaal happy!

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding

Tagged

5 thoughts on “Grote aankoop | Nieuwe mobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.