Persoonlijk

Goede voornemens 2015

Vuurwerk, Raketten, Kleuren, Explosie, S Nachts, Sparks

Gelukkig Nieuwjaar! Ik hoop dat iedereen een goede jaarwisseling heeft gehad en dat geen van jullie vingers heeft verloren ūüėČ Voor we gaan beginnen met mijn goede voornemens 2015 gaan we terug kijken naar de voornemens die ik in 2014 had en kijken of ze zijn gelukt.

РVaker afspreken met mijn beste vriendinnen. 
Yep dit is gelukt, al had ik daar een naam bij staan van iemand waarmee het contact is verwaterd, maar Patricia en Liesjaa heb ik wel meer gezien in 2014!

– Op mezelf wonen
Hmm ja dit duurde slechts 2 maanden, in verband met mijn stage. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat doordat ik verschillende stages moet doen het niet handig is om al een vast stulpje te kopen, dus blijf ik voorlopig thuis wonen.

– Vaker mijn kamer schoonmaken en opruimen
Hierin ben ik compleet gefaald haha! Gelukkig is alles laatst weer gedaan, maar dat ik het vaker heb gedaan dan voorheen; NOPE! Slecht, I know…¬†

Okee dat was dan 2014, nu op naar de voornemens voor 2015

РWork-outs doen 
Maanden geleden ben ik gestopt met dansen en sindsdien sport ik eigenlijk niet meer. Omdat ik geen persoon ben voor fitness in de sportschool, wil ik liever thuis work-outs gaan doen.

– Een tripje maken naar de UK
Ik ben inmiddels al bijna 5 jaar niet meer in London geweest, dus ik wil heel graag een keer terug. Daarnaast wil ik Skreamer opzoeken in Wales.

– Genieten
Natuurlijk wil ik vooral genieten van alle leuke gebeurtenissen, zodat ik alles wat bewuster meemaak!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2015? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

4 thoughts on “Goede voornemens 2015

  1. Super mooie doelen heb je gesteld! Ik heb hier een rustige jaarwisseling gehad, nouja… rustig… heeft hier constant als oorlogsgebied geklonken, maar nu is het juist weer verdacht rustig. Ik hoop dat je doelen dit jaar behaald zullen worden, maar dat komt vast wel goed! xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.