Video's

Giftswap met Liesjaa Anna

Een tijdje geleden ontstond het idee om een giftswap met Liesjaa Anna te doen. Ik ken haar via youtube en we zijn sindsdien vriendinnen geworden. Deze week hebben we elkaars pakketje binnen gekregen. Ik heb het pakketje geopend met camera erbij. Ik wist van te voren niet wat er in zat, dus vond het super spannend om het te openen!

Het was superleuk om te doen. Wie weet gaan we dit over een jaar nog een keertje doen! Ik ben heel erg blij met de spullen en gelukkig is ze ook blij met de mijne. Ik hou van je Liesjaa <3

Heb jij wel eens een giftswap gedaan?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “Giftswap met Liesjaa Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.