Lifestyle, Video's

Giftswap met DinjaDONUT

Al een tijdje hadden DinjaDONUT en ik het idee om samen een giftswap te doen. Dit ontstond uit het feit dat ik jaarlijks een giftswap doe met Liesjaa Anna en daarbij ook dat ik een keer een kawaii pakket won op Dinja haar blog. Daar naar gekeken hadden we zoiets van, ja wij houden wel een beetje van dezelfde dingen! Na heel lang uitstellen namen we toch weer contact op en besloten we in de zomervakantie de spullen bij elkaar te sprokkelen. Afgelopen week kwam het pakketje binnen en vandaag unbox ik hem voor jullie op video.

Natuurlijk heeft Dinja zelf ook een unboxing video gemaakt van mijn pakketje. Ben je benieuwd wat ik aan haar heb gegeven? Dan kun je haar video ook gelijk kijken!

Ik vond het weer super leuk om te doen. Vooral ook omdat Dinja en ik elkaar alleen maar online kennen en dan is het nog meer een uitdaging om dingen voor elkaar te kopen. Daarbij vind ik het ook altijd een uitdaging om alles uit fysieke winkels te halen, de zoektocht is dan wel langer, maar je bent er wel heel erg bewust mee bezig. In ieder geval is het zeker voor herhaling vatbaar haha!

Houd jij ook zo van schattige spulletjes? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “Giftswap met DinjaDONUT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.