Lifestyle

Gekeken film: The Best Of Me

Als een soort van afsluiter van mijn tijd bij mijn zus, gingen we gisteravond naar de bioscoop. In eerste instantie zouden we naar If I Stay gaan, maar deze draaide helaas niet meer in Zaandam. Daarom kozen we een andere film uit en dat werd The Best Of Me.

Het is een nogal tragisch liefdesverhaal, over een jongen en een meisje, die elkaar na 20 jaar weer zien door de dood van de man waarbij de jongen is opgegroeid. Ze geven toe dat ze allebei nog steeds verliefd zijn. Hoe het afloopt verklap ik natuurlijk niet, maar ik zeg alvast dat het geen ”en ze leefden nog lang en gelukkig”- einde is. Het eindigt op een manier waarvan je het niet zou verwachten.

Een typische jankfilm dus, terwijl ik had verwacht dat het wel wat mee zou vallen. Ik heb echt heel erg moeten huilen en kwam met panda oogjes de zaal uitlopen… Daarna had ik nog steeds een brok in mijn keel. En toch hou ik wel van dit soort films! De film is overigens van dezelfde auteur als The Notebook een film die ik nog steeds niet heb gezien *schaam*. Misschien moet ik dat dan toch maar eens doen haha!

Heb jij The Best Of Me al gezien?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

7 thoughts on “Gekeken film: The Best Of Me

  1. Dit soort films zijn helaas niet aan bij besteed. Ik val door ‘zielige’ muziek en zielige films namelijk heel snel terug in mijn depressie, dus blijf ik er bij weg als geen ander. Heel raar, maar waar. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.