Lifestyle

Gekeken film | Maleficent

De film Maleficent draait inmiddels al een tijdje in de bioscoop. Er is zelfs een make-up collectie voor samengesteld! Na er zoveel over gehoord te hebben, ging ik gisteren naar de bioscoop om deze film in 3D met eigen ogen te zien.

large

Het is een Disneyfilm die het verhaal vertelt over de schone slaapster. Voor ons ook wel bekend als Doornroosje. Twee koninkrijken hebben oorlog met elkaar; Het koninkrijk met de mensen en het koninkrijk met de magische wezens. Maleficent is een elf, die een jongen leert kennen (Stefan) die een edelsteen uit het water had gejat. Na een paar jaar zien ze elkaar minder door hun eigen ambities. Totdat het leger van de mensen probeert de magische wezens uit te roeien. Stefan komt terug met de smoes dat hij haar wil waarschuwen, maar in werkelijkheid komt hij haar vleugels van haar afnemen, zodat ze een deel van haar kracht verliest. Stefan wordt koning en als Maleficent hoort dat hij samen met de koningin een dochter heeft gekregen, spreekt ze een vloek uit over het kind. Op de dag van haar zestiende verjaardag, zal ze haar vinger prikken aan een spinnenwiel en zal ze voor altijd slapen. Ze kan alleen ontwaakt worden door het krijgen van een echte liefdeskus.

Natuurlijk is het sprookje ons al bekend en weten hoe het sprookje gaat, maar hoe eindigt het nou daadwerkelijk? Het is vertolkt naar beelden met daarin echte mensen verwerkt. Heel anders dan een animatiefilm! Natuurlijk zat er ook humor in verwerkt wat de film een beetje verzacht voor de wat jongere kinderen. Ik vond het een erg leuke film, op een spannende manier verteld!

Heb jij de film Maleficent gezien?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding:  We heart it

Tagged , , ,

3 thoughts on “Gekeken film | Maleficent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.