Lifestyle

Gekeken film: Into The Woods

Vorige week kwam ik er achter dat er een nieuwe Disneyfilm uit was gekomen, namelijk de film Into The Woods. Ik als Disneyfan was gelijk laaiend enthousiast, want ik moest en zou hem zien. En dat gebeurde, want afgelopen dinsdag ging ik naar de bioscoop in Zaandam om deze film te bekijken.

Het verhaal:
Het is niet 1 sprookje, maar meerdere in 1 verhaal in musicalvorm! Het volgt de verhaallijnen van Assepoester, Roodkapje, Jaap en de bonenstaak en Rapunzel. De sprookjes zijn aan elkaar verbonden door een nieuw verhaal over een bakker en zijn vrouw. Het bakkersechtpaar wil graag een kind, maar de heks heeft een vloek over hen uitgesproken. Om de vloek te verbreken moeten ze op zoek naar de ingrediënten voor een tegengif. Elk sprookjesfiguur bezit een van de ingrediënten. Lukt het om binnen 3 dagen het tegengif bij elkaar te krijgen? Daarmee is het verhaal nog niet afgelopen door de bonenstaken. Er zit namelijk een reus achter ze aan voor de dood van haar man. Lukt het om de reus te verslaan?

 

Mijn mening:
Het was een erg leuke film die goed je aandacht erbij liet houden doordat er zoveel verschillende dingen gebeurden. Ook had je geen idee hoe het verhaal af zou gaan lopen. Op een gegeven moment dacht ik: De film is afgelopen… en toen ging het verhaal nog weer verder! Ik moet wel opmerken dat deze film niet zo geschikt is voor kinderen. Er zitten soms erg foute momenten in wat nou niet echt een goed voorbeeld is voor kinderen (zoals het feit dat 2 personen in de film vreemdgaan bijvoorbeeld). Ik denk ook dat deze film meer gericht is op jongvolwassenen, omdat de makers vast niet ontgaan is dat wij jongvolwassenen nog steeds van Disney houden. Ik vind deze film zeker een aanrader!

Heb jij Into The Woods al gezien?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

8 thoughts on “Gekeken film: Into The Woods

  1. Lijkt me leuke film! Staat niet perse bovenaan mijn lijstje van Disney films die ik dit jaar wil zien. Eerst Big Hero 6 maar en dan het hele Marvel gebeuren weer en eind het jaar Star Wars 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.