Lifestyle

Gekeken film | Bad Neighbours

Vorige week besloot ik weer eens naar de bioscoop te gaan en deze keer voor een comedy film, namelijk Bad Neighbours. Weer eens een film met Zac Efron!

Bad Neighbours - The Frat Boys

De Amerikaanse Mac en de Australische Kelly hebben elkaar op de universiteit leren kennen en zijn in een nieuwe fase van hun leven beland. Ze staan nog met één been in hun studententijd en met het andere in het volwassen leven met alle bijkomende verantwoordelijkheden. Gaan stappen is er nauwelijks nog bij. Mac en Kelly hadden het vijf jaar geleden niet kunnen bedenken, maar nu zijn ze toe aan (nacht)rust en regelmaat. De naastgelegen huizen staan leeg, maar al vlot dienen de nieuwe buren zich aan. Rechts komt een rustig homostel met een kind te wonen. Links een enorme nachtmerrie. Het leven van het stel dreigt een regelrechte hel te worden als blijkt dat er een studentenvereniging is komen wonen. De eerste ontmoetingen met de buren verlopen nog vriendelijk, maar zodra de levensstijlen beginnen te botsen worden er allemaal strategieën bedacht om van de vijand af te komen. Dit leidt tot hilarische situaties.

Ik vond hem leuk! Er zitten hilarische en verrassende momenten in verwerkt. Zo nu en dan een beetje seksistische humor, maar dat hoort bij de jeugd van tegenwoordig (yep, I’m guilty). Ondanks alles zit er ook veel emotie in. In een nieuwe fase is het soms lastig de vertrouwde dingen los te laten en open te staan voor nieuwe dingen en hierdoor lopen de emoties soms hoog op. Zowel bij het stel als bij de studenten. Wat mij betreft is deze film zeker een aanrader als je een luchtige comedy wilt kijken!

Heb jij deze film al gezien?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: Puzzle Of Life

Tagged , ,

3 thoughts on “Gekeken film | Bad Neighbours

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.