Fashion, Fotografie

Fotoshoot op de skatebaan

Vorige week deed ik een fotoshoot op de skatebaan in Drachten. Deze keer was ik het model in plaats van fotograaf. Mijn klasgenoot Ineke maakte de foto’s voor een nog openstaande fotografie opdracht van school. We namen de skatebaan als locatie. Er is daar veel graffiti te zien op het parcours, wat zorgt voor een leuke sfeer in de foto’s. Uit de fotoshoot zijn een paar leuke foto’s ontstaan die ik met jullie wil delen. Ook zal ik er even bij zetten waar ik mijn kleding vandaan heb, want dit is natuurlijk tegelijkertijd ook een outfitshoot! twee vliegen in 1 klap haha!

Fotoshoot Skatebaan

Fotoshoot Skatebaan

Fotoshoot Skatebaan
Fotoshoot Skatebaan
Fotoshoot SkatebaanVest Esprit | Bless The Fall top cadeautje van Layla | Broekje Kringloop | Thermolegging Action | Schoenen Kledingbeurs

Ik ben zelf in ieder geval tevreden met de foto’s en ben benieuwd wat voor cijfer ze erop krijgt! Het was een gezellige, maar productieve middag. Dit was echt een leuke locatie! Misschien dat ik deze locatie vaker terug laat komen in foto’s.

Wat vinden jullie van deze foto’s?

Lots of love,
Floor Daasvand

Fotografie: Ineke Boersma

Tagged , , , , ,

14 thoughts on “Fotoshoot op de skatebaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.