Beauty

FOTD – Eerste Kerstdag

Gisteren met Eerste Kerstdag kwam de familie langs en we waren met z’n tienen. Druk, maar wel gezellig! Van te voren heb ik me natuurlijk gehuld in een jurkje en deed ik mijn make-up. Later op de dag besloot ik spontaan foto’s te maken van mijn Face Of The Day. Mijn make-up (met name de lipstick) zit niet helemaal perfect meer op de foto’s, maar ik wilde het toch laten zien!

IMG_9496

IMG_9504Gebruikte producten:
Essence Stay Natural concealer 03 Soft Nude
Catrice Skin Finish Compact Powder 020 Natural Beige
Hema eyebrow pencil 01
Essence I love stage eyeshadow base
Essence Breaking Dawn part 2 pigments 01 Jacob’s Protection
Safron Geleyeliner
Essence longlasting eye pencil 01 Black Fever
Essence Get Big Lashes Mascara
Catrice Revoltaire LE Lipstick C03 Bloody Red

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in de choker die ik draag: Hij is momenteel in de Sale bij Diamond Stars!

Met mijn ouders, zussen, zwager, de kinderen van mijn oudste zus en zwager en mijn oom heb ik uitgebreid gegeten in de middag en de rest van de middag bleef iedereen ook nog gezellig. Ik hielp met de afwas en heb foto’s geschoten van mijn zus in haar mooie blauwe velvet jurk. Daarna was de middag al snel ten einde en gingen mijn zus, zwager en de kids naar huis. Mijn andere zus en mijn oom bleven nog eten in de avond. Ik vond het erg leuk met iedereen! Vandaag kan ik lekker uitrusten, want er staat niks gepland. Lekker uitbuiken van gisteren dus hihi!

Wat doe jij op deze Tweede Kerstdag?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “FOTD – Eerste Kerstdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.